Mazda готує семимісний кросовер CX-80 | BOSS AUTO
укр||

Mazda готує семимісний кросовер CX-80

Mazda готує семимісний кросовер CX-80 фото №1
Компанія Mazda Motor поповнить лінійку кросоверів новою великою моделлю CX-80, яка надійде у продаж у Японії у 2023 році. Про це пише японське видання Spyder7.
Mazda готує семимісний кросовер CX-80 фото №2
Восени минулого року компанія Mazda анонсувала випуск п`яти нових кросоверів, у тому числі 7-місного CX-80. Автомобіль буде орієнтований насамперед на японський ринок, де він стане найбільшою моделлю марки. Його планують оснащувати турбоагрегатами Skyactiv-X та Skyactiv-D з чотирма та шістьма циліндрами. Компанія Mazda не перший рік проводить розробку рядних "шісток".
Mazda готує семимісний кросовер CX-80 фото №3
Крім того, було обіцяно так звану «м`яку» гібридну систему, що складається з 48-вольтового мотор-генератора, а також невеликої батареї. Подібна система може рекуперувати енергію в акумулятор при гальмуванні машини і виробляти її при старті з місця або підтримки діяльності бортової електроніки.
Mazda готує семимісний кросовер CX-80 фото №4
Планується, що CX-80 збудують на новій задньопривідній архітектурі з поздовжнім розташуванням двигуна. Її розробку компанії Mazda веде разом із маркою Toyota. Нагадаємо, у листопаді минулого року Mazda представила новий компактний кросовер CX-50. У технічному плані цей автомобіль багато в чому повторює модель CX-5, але відрізняється стилістикою та позиціонуванням. Випускають кросовер CX-50 у США, він продається виключно у Північній Америці.

Доставляємо авто з США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто зі США в будь-якому місті України.