Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом | BOSS AUTO
укр||

Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом

Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом фото №1
Позашляховий родстер Morgan Plus Four сприймається не менш дивно, ніж, скажімо, позашляхові купе 911 або GT-R. Однак у компанії є історичні підстави для створення такої версії «четвірки», названої Morgan Plus Four CX-T. Разом з ім`ям родстер отримав перероблену підвіску зі збільшеним кліренсом, зубасті шини, розвинену захист днища і каркас безпеки, набір обладнання для подорожей і зміни в трансмісії.
Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом фото №2
У підвісці були застосовані гоночні койловеров EXE-TC з внутрішніми відбійниками, а заради зростання кліренсу (до 230 мм) і колії довелося поміняти не тільки амортизатори і пружини, а й поставити модифіковані поперечні важелі від Моргана Plus Six на спеціально підібраних втулках. Перекроїти треба було і колісні арки, щоб вони вміщували колеса з великим зовнішнім діаметром.
Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом фото №3
Силовий агрегат торкнуться не був. Це турбочетвёрка BMW 2.0 B48 (258 к.с., 350 Н • м) c шестиступінчастою "механікою". Зате ззаду з`явився диференціал з електронним блокуванням (також взятий від BMW), що дозволяє вибирати з декількох режимів. У дорожньому він вільний, в пресете All-Terrain ступінь блокування піднімається до 45%, а в програмі All-Terrain Extreme - блокується повністю (софт був написаний спеціально для Моргана). Заодно в головній передачі було збільшено передавальне число, щоб підняти тягу на провідній осі.
Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом фото №4
Задню панель кузова моргановци замінили на спеціальну стійку з обладнанням. У розпорядженні водія виявляються два міцних і водонепроникних валізи Pelican, алюмінієвий ящик для спорядження та інструментів Zarges, два 11-літрових контейнера Rotopax і два запасних колеса в зборі. Доповнюють картину міцні буксирні петлі спереду і ззаду, зовнішній каркас з позашляховим світлом, який можна доповнити кріпленнями для спортивного спорядження (велосипеди, дошки для серфінгу), знімні бічні стекла, лопата.
Morgan Plus Four CX-T підготувався до подорожей поза асфальтом фото №5
Всього буде побудовано вісім примірників CX-T за ціною 170 000 фунтів стерлінгів, плюс податки. Кожен замовник отримає можливість попрацювати разом з дизайнерами Моргана для персоналізації вигляду машини. Збірку буде вести власна фабрика фірми Morgan, але фінальну настройку і доведення автомобіль пройде в майстерні Rally Raid UK. Всі вісім родстерів випустять до кінця 2021 року. Morgan Plus Four CX-T став другим спеціальним проектом Моргана в 2021 році після Plus 8 GTR.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.