Audi Quattro повернеться електрокаром E-Legend EL1 | BOSS AUTO
укр||

Audi Quattro повернеться електрокаром E-Legend EL1

Audi Quattro повернеться електрокаром E-Legend EL1 фото №1
Минуло вже багато років, а ралійна Група Б досі згадується ентузіастами з особливим трепетом. Справа тут не тільки в тому, що кожна гонка серії була запаморочливим шоу, але ще і в тому, що дисципліна породила цілу розсип легендарних машин. Мабуть, найвідоміша з них - двухдверка Audi Quattro. Нічого подібного на сьогоднішній день у німців в модельному ряду немає, але ательє E-Legend готове запропонувати рішення - купе EL1. На відміну від рестомода Kimera EVO37 з модернізованою «четвіркою», тут використовується альянс електромоторів, а стартова ціна майже в два рази вище - від 860 000 євро.
Audi Quattro повернеться електрокаром E-Legend EL1 фото №2
Схоже, донорами більшості компонентів для новинки послужили седани Porsche Taycan і Audi e-tron GT, хоча напевно стверджувати не можна. Відомо, що інженери з передмістя Інгольштадта наділять EL1 трьома електромоторами - одним на передній осі і парою на задній. Сумарна віддача обіцяна на рівні 816 к.с., а харчування силових агрегатів покладуть на 800-вольтів батарею об`ємом 90 кВт • ч. Цього має вистачити на 400 км шляху не в самому економічному режимі або на два кола по Північній Петлі в бойовому пресете руху SportPlus. Тут фахівці покладають велику надію на просунуту систему рекуперації енергії.
Audi Quattro повернеться електрокаром E-Legend EL1 фото №3
Завдяки вуглепластикових монокок, споряджена маса електрокара не перевищить 1680 кг, 550 з них припадають на блок акумуляторів. Розгін з місця до 100 км / год зажадає близько 2,8 с, до другої сотні - менше десяти. Гранична швидкість - близько 255 км / ч. Появи першого прототипу доведеться почекати до 2022 року, однак замовлення вже приймаються. Тираж складе 30 примірників, до яких пізніше приєднається по стільки ж моделей EL2 і EL3. Музою першої послужить Lancia Stratos HF Stradale, для другої кандидатура поки розглядається, але очевидно, що це буде ще один представник ралійного світу минулого.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.