Паркетник Skoda Kushaq розкриється цієї весни | BOSS AUTO
укр||

Паркетник Skoda Kushaq розкриється цієї весни

Паркетник Skoda Kushaq розкриється цієї весни фото №1
Модель Skoda Kushaq, розроблена спеціально для Індії, відсвяткує прем`єру в березні, заявила компанія. Оголошення супроводжувалося розкриттям ряду деталей, про які раніше доводилося судити за неофіційними джерелами. Підтверджено турбомотор 1.0 і 1.5 TSI, а коробок передач буде навіть три. Адже у літрового агрегату в напарників - шестиступінчаста "механіка" або шестидіапазонний класичний «автомат» на вибір, а півторалітрову покладаються знову ж «механіка» на шість передач або семиступінчастий "робот" DSG. Привід тільки передній.
Паркетник Skoda Kushaq розкриється цієї весни фото №2
З розмірів озвучена колісна база в 2651 мм, що збігається з базою родинного паркетника Volkswagen T-Cross в китайському варіанті і перевершує європейський T-Cross (2551 мм). Залежно від комплектації, в Субкомпакт Kushaq можна буде побачити світлодіодні фари, денні ходові вогні і ліхтарі, звичайний кондиціонер або клімат-контроль, систему стабілізації і від двох до шести подушок безпеки.
Паркетник Skoda Kushaq розкриється цієї весни фото №3
Машини по проекту India 2.0 створюються на модифікованій під місцеву специфіку (дороги, клімат) платформі (MQB-A0-IN) з урахуванням посилений індійських нормативів з безпеки і викидів. Ключову роль в проекті відіграє новий технічний центр в Пуне, що відкрився в 2019 році. Виробляти зазначені моделі будуть також в Індії з рівнем локалізації в 95%. Це великий крок вперед, так як в Індії група Volkswagen локалізувати свої моделі максимум на рівні 76%. Журнал Autocar India вже провів тест-драйв передсерійних зразків Шкоди Kushaq і під враженням від налаштувань агрегатів голосно заявив про «новому стандарті плавності ходу і керованості в своєму класі (навіть на вибоїстій дорозі)».