Audi RS 3 і RS3 Sportback здалися в скромному камуфляжі | BOSS AUTO
укр||

Audi RS 3 і RS3 Sportback здалися в скромному камуфляжі

Audi RS 3 і RS3 Sportback здалися в скромному камуфляжі фото №1
Компанія Audi вперше засвітила майбутні моделі Audi RS 3 і RS3 Sportback, побудовані на базі четвертого покоління Audi A3. Знімки з`явилися в оповіданні про електрифікацію «ер-есок». Вона почалася з помірною 48-вольтової системи на моделях з бітурбовосьмёркой 4.0 (RS 6 Avant, RS 7 Sportback, RS Q8), а в подальшому відділення Audi Sport обіцяє покупцям повноцінні гібриди з зарядкою від мережі, ну і електрокари звичайно.
Audi RS 3 і RS3 Sportback здалися в скромному камуфляжі фото №2
Директор з продажу та маркетингу Audi Sport Рольф Михл заявив, що до 2024 року більше 50% моделей відділення будуть частково або повністю електрифікованими, а до 2026 року - 80%. Маю на увазі всі варіанти електрифікації: від помірних гібридів до чистих електрокарів. Помірними гібридами напевно стануть і побратими RS 3, чию прем`єру ми чекаємо в цьому році. Точно поки лише відомо, що під капотом у них як і раніше розміщена турбопятёрка 2.5.
Audi RS 3 і RS3 Sportback здалися в скромному камуфляжі фото №3
У базовій версії RS 3, за неофіційними даними, очікується віддача в 420 к.с. і 500 Н • м (в минулому поколінні було 400 сил і 480 Н • м). У більш дорогих виконаннях RS3 Performance можуть набратися вже все 450 к.с., ймовірно, з використанням низки технічних витребеньок типу уприскування води у впускний колектор. Що стосується зарядних гібрида (Plug-in), то таким стане Audi RS 4 наступного покоління, на що представники фірми натякали в 2019 році.