Mercedes-Benz створить групу з брендів AMG, Maybach і G | BOSS AUTO
укр||

Mercedes-Benz створить групу з брендів AMG, Maybach і G

Mercedes-Benz створить групу з брендів AMG, Maybach і G фото №1
Концерн Daimler в ході реорганізації сформує нову бізнес-групу, що складається з суббрендов Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach і Mercedes-Benz G. «Цей крок дозволить оптимізувати витрати на маркетинг з упором на високоприбуткові продажу», - повідомляє ресурс Automotive News. Його анонімні джерела говорять про зміцнення, розширення і вдосконалення «незалежних» марок. Прем`єра конгломерату нібито пройде на автошоу IAA Mobility в Мюнхені (7-12 вересня).
Mercedes-Benz створить групу з брендів AMG, Maybach і G фото №2
Цікаво, що перші літери в назвах AMG, Maybach і G-Class складаються в знайому абревіатуру AMG. Саме «ательє» з Аффальтербаха нині демонструє найбільше зростання продажів. До того ж очікується, що групу очолить Філіп Шимер, сьогоднішній бос AMG. Зараз йдуть «процес проектування і оцінка потенціалу в різних областях».

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.