Land Rover Defender Trophy запросить на змагання | BOSS AUTO
укр||

Land Rover Defender Trophy запросить на змагання

Land Rover Defender Trophy запросить на змагання фото №1
Лімітований позашляховик Land Rover Defender Trophy Edition буде випущений тиражем всього 220 штук спеціально для США і потрапить в продаж в серпні за ціною $ 91 350. Зовні цей автомобіль наслідує класиці, спеціальної серії Defender Works V8 Trophy від відділення Land Rover Classic, що вийшла в лютому. Та машина віддавала данину марафону Camel Trophy (проходив у 1980-2000 рр.). Ось і новачок намагається бути схожим на бойові машини для тривалих гонок.
Land Rover Defender Trophy запросить на змагання фото №2
Хоча в арсеналі сучасного Дефендер навесні з`явився мотор V8, для серії Trophy Edition в якості бази обрана помірно-гібридна модифікація Defender 110 P400 (рядна "шістка» 3.0, 400 л.с., 550 Н • м) в комплектації X-Dynamic SE. При цьому оснащення Трофея розширено за рахунок ряду елементів, в исходнике є опціями (внутрішньосалонове дзеркало-дисплей ClearSight, пневматична підвіска, пакети для холодного клімату і бездоріжжя, легко очищаються гумові килимки в салоні і багажнику, центральний екран на 11,4 дюйма замість штатного на десять, круговий огляд і електронний задній диференціал).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.