Volkswagen полегшив життя тюнерам моделі Atlas Cross Sport | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen полегшив життя тюнерам моделі Atlas Cross Sport

Volkswagen полегшив життя тюнерам моделі Atlas Cross Sport фото №1
Кросовери Volkswagen Atlas і Atlas Cross Sport не назвати спорткарами, навіть у виконанні R-Line. Однак американське відділення компанії зовсім не проти пофантазувати на цю тему, тим самим полегшивши життя тюнерам по всьому світу. Так, паркетник Atlas Cross Sport GT отримав підправлений інтер`єр, нові колеса, підвіску і навіть мотор. Генеральний директор Volkswagen Group of America Скотт Кеог пояснює, що головним завданням Джеймі Орром, який відповідав за проект, було прищепити пятидверка характер новеньких хетч Golf GTI і Golf R. Зрозуміло, місце на конвеєрі заводу Чаттануги, яке скоро звільниться, концепт не отримає.
Volkswagen полегшив життя тюнерам моделі Atlas Cross Sport фото №2
Нагадаємо, звичайний Atlas Cross Sport може приховувати під капотом турбочетвёрку 2.0 TSI віддачею 238 л.с. і 350 Н • м або ж атмосферну «шістку» 3.6 FSI на 280 сил і 360 ньютон-метрів. У концепті ж використана версія дволітрового мотора EA888 від Гольфа R. Комплект наддуву IS38 і радіатора від того ж хетчбека додається. Точна віддача не розкривається - доведеться задовольнятися визначенням «понад 304 к.с.», хоча у донора цей агрегат розвиває 320 сил і 420 «ньютонів». За передачу тяги на всі колеса відповідає семиступінчастий "робот" DSG. Динамічні характеристики прототипу американці не розкривають.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.