Pininfarina деталізувала седан Foxtron Model E | BOSS AUTO
укр||

Pininfarina деталізувала седан Foxtron Model E

Pininfarina деталізувала седан Foxtron Model E фото №1
Італійське ательє Pininfarina, як з`ясувалося, не тільки придумало дизайн електрокара Foxtron Model E, а й «повністю побудувало» прототип на своїй базі в камб`яно. (Відео про процес створення виклав сам Foxconn.) Тепер можна переконатися, що Model E - дійсно «розкішний флагманський седан», а не ліфтбек. Причому він вже пересувається своїм ходом. Навряд чи «ешка» розвиває всі 559 кВт (760 к.с.) і розганяється до сотні за 2,8 с, але часу ще багато - старт продажів намічений на 2023 рік.
Pininfarina деталізувала седан Foxtron Model E фото №2
Важливість седана для Фоксконн підтверджена його главою Террі Гоу, який на презентації сів за кермо «ешки", не заглянувши всередину інших прототипів. Pininfarina непричетна до кросоверу Model C і електробуси Model T, але сподівається продовжити співпрацю з Фокстроном. «Ми поділяємо одні й ті ж цінності, такі як прагнення до інновацій і увагу до екології. Тепер у нас є партнер для спільного вивчення майбутнього електромобільності », - зазначив шеф Пінінфаріни Сільвіо ангори.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.