Родстер Lamborghini Aventador S Korean Special виявиться рідкістю | BOSS AUTO
укр||

Родстер Lamborghini Aventador S Korean Special виявиться рідкістю

Родстер Lamborghini Aventador S Korean Special виявиться рідкістю фото №1
Відділення Lamborghini Seoul представило особливу версію Авентадора - Lamborghini Aventador S Roadster Korean Special Series. Як нескладно здогадатися, призначена вона для корейського ринку, причому тираж складе всього два екземпляри. Це далеко не перший особливий варіант Авентадора. Можна пригадати S Roadster 50th Anniversary Japan або Aventador S Yamamoto. А вершиною лінійки поки що є лімітований 780-сильний Ultimae.
Родстер Lamborghini Aventador S Korean Special виявиться рідкістю фото №2
На капоті, задніх крилах і дверях родстерів Korean Special намальовані візерунки традиційних корейських вікон, а на кришці моторного відсіку - дві з чотирьох триграм південнокорейського прапора. Це триграми Гіхону (представляє небеса, весну, схід і справедливість) і гам (місяць, зима, північ і мудрість). Де загубилися ще дві (ри - сонце, осінь, південь і плід; гон - земля, літо, захід і життєва сила) - незрозуміло. Може бути, італійці залишили їх для купе Korean Special?
Родстер Lamborghini Aventador S Korean Special виявиться рідкістю фото №3
Технічно ж «корейська» серія повторює стандартний Aventador S з його атмосферником V12 6.5 (740 к.с., 690 Н • м), поєднаним з семиступінчастим "роботом" ISR. Автомобіль набирає першу сотню за три секунди, 200 км / год за 9,0 с, а максималка дорівнює 350 км / ч. Представницький директор Lamborghini в Сеулі Френк Стейнлайтнер сказав: «Разом з Automobili Lamborghini Centro Stile ми розробили унікальну спеціальну серію Авентадора, яка доступна тільки для Кореї. Весь процес розробки, від концептуалізації до виробництва, збагатив нас досвідом, і ми з нетерпінням чекаємо можливості представити нові спецвипуски нашим вимогливим клієнтам в Кореї ».

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.