Volkswagen ID.4 перевірить повний привід в ралі Rebelle | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen ID.4 перевірить повний привід в ралі Rebelle

Volkswagen ID.4 перевірить повний привід в ралі Rebelle фото №1
Після завершення гонки NORRA тисяча, яку Таннер Фауст пройшов повністю за кермом модифікованого ID.4, колективи Rhys Millen Racing і Tanner Foust Racing взялися за нову місію - допомогти Фольксвагену прийти в Rebelle Rally. На цей раз за основу для ралійної машини узятий повнопривідний варіант кросовера Volkswagen ID.4 (в США це AWD Pro). Його силова установка залишилася серійної: пара моторів на 299 к.с. (460 Н • м), батарея 82 кВт • ч (повна місткість), 400 км запасу ходу по стандарту EPA. Зате в підвісці з`явилися нестандартні трубчасті важелі. Доповнено перенастроєне шасі шинами Yokohama Geolandar A / T, додатковими захисними пластинами знизу.
Volkswagen ID.4 перевірить повний привід в ралі Rebelle фото №2
Rebelle Rally - це перший в США жіночий позашляховий ралі-рейд. Дистанція - 2500 км по пустелях Невади і Каліфорнії. Старт намічений на сьоме жовтня, гонка розрахована на вісім днів. У новому ID.4 на цей раз буде повністю жіночий екіпаж: автомобільний журналіст Мерседес Лілієнталь в ролі водія і менеджер Емілі Уинслоу в якості штурмана. Обидві вже брали участь в ралі-рейдах.

Старший віце-президент з маркетингу Volkswagen of America Кімберлі Гардінер заявила: «Ралі Rebelle прокладає новий шлях в автоспорті і дає нам можливість представити наш ID.4 ще більшої аудиторії. Volkswagen допоміг зробити позашляхові змагання популярними в 60-х роках, і ми тільки почали досліджувати потенціал електрифікації позашляхового автоспорту ».


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.