Opel Manta GSe ElektroMOD поєднав минуле і майбутнє | BOSS AUTO
укр||

Opel Manta GSe ElektroMOD поєднав минуле і майбутнє

Opel Manta GSe ElektroMOD поєднав минуле і майбутнє фото №1
У середині сімдесятих років Opel Manta GT / E була у багатьох відношеннях яскравою моделлю. Оспортівленная Manta зі 105-сильним вприськовим мотором 1.9, заниженою підвіскою і чорними контрастними елементами у зовнішності (зокрема, капотом) і виглядала здорово, і їхала непогано. Тепер компанія осучаснила класику у вигляді рестомода Opel Manta GSe ElektroMOD.
Opel Manta GSe ElektroMOD поєднав минуле і майбутнє фото №2
Під капотом інженери помістили електромотор (108 кВт / 147 к.с., 255 Н • м), який поєднали з оригінальною чотириступінчастою «механікою» (привід задній). Вона потрібна більше для ретро-антуражу, ну і дозволяє заодно динамічніше стартувати. Хоча електродвигун може розігнати таку Манту з місця відразу ж на четвертій передачі. Тягова батарея ємністю 31 кВт • ч заряджається від розетки змінного струму (одно- або трифазного) при потужності бортового зарядного пристрою в 9 кВт менш ніж за чотири години. Запас ходу на одній зарядці дорівнює 200 км.
Opel Manta GSe ElektroMOD поєднав минуле і майбутнє фото №3
Усередині Манту також відрізняє суміш ретро-мотивів і сучасних деталей. Трьохспиці кермо від Petri доопрацьований Опелем і отримав жовтий маркер на 12 годин. Виглядає він у стилі Опелів 1970-х. А ось спортивні крісла запозичені у Адама S. Стеля оздоблена алькантарою, а поєднання в інтер`єрі чорного, жовтого і матово-сірого кольорів компанія назвала неокласицизм. Одинична електрична Manta, таким чином, поєднує минуле і майбутнє компанії.