Гібрид Mazda MX-5 зробить ставку на двигун e-Skyactiv X | BOSS AUTO
укр||

Гібрид Mazda MX-5 зробить ставку на двигун e-Skyactiv X

Гібрид Mazda MX-5 зробить ставку на двигун e-Skyactiv X фото №1
У прагненні електрифікувати 100% своїх моделей до 2030 року компанія Mazda не залишить без уваги і родстер MX-5 п`ятого покоління. Це ще влітку підтверджували представники компанії, не розкриваючи, якою формою пройде електрифікація. Тепер Autocar уточнює: машина отримає помірну гібридну надбавку на основі двигуна e-Skyactiv X, який поєднує принципи роботи бензинового та дизельного двигунів. Звичайних бензинових, швидше за все, зовсім не буде.
Гібрид Mazda MX-5 зробить ставку на двигун e-Skyactiv X фото №2
Агрегат e-Skyactiv X має робочий об`єм у два літри і після модернізації 2020 року видає 190 к.с. і 240 Н•м (на розгоні стартер-генератор короткочасно додає свої 4,8 кВт, 6,5 л.с. та 61 Н•м). Потужність ця набагато більше віддачі нинішнього атмосферника 2.0 у родстера. Зате крутний момент вищий на пристойні 35 Н•м. Разом з помірною гібридною доважкою це цілком могло б компенсувати зростання маси через тягову батарею і навіть покращити динаміку при одночасному скороченні витрат палива.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.