Електричний кабріолет Wuling Mini EV запущено в серію | BOSS AUTO
укр||

Електричний кабріолет Wuling Mini EV запущено в серію

Електричний кабріолет Wuling Mini EV запущено в серію фото №1
Представлений у квітні концепт перетворився на серійний кабріолет для молоді і пройшов сертифікацію в MIIT, щоб вийти на ринок КНР у 2022 році. Кабрик заснований на новій, що ще не продається модифікації хетчбека, тому розвиває не 20, а 30 кВт (41 к.с.). Максимальна швидкість - 100 км/год. Очікуваний запас ходу з літієво-залізофосфатною батареєю ємністю 26,7 кВт•год - близько 300 км.
Електричний кабріолет Wuling Mini EV запущено в серію фото №2
Ціни кабріолету напевно будуть вищими за нинішні 28 800–48 600 юанів (332–561 тисяча рублів). Тим часом попит на Mini EV зростає. За листопад продано 45 576 одиниць (22,1%), через що сіті-кар зайняв друге місце в рейтингу найпопулярніших у Китаї моделей місцевого виробництва (на першому - седан Nissan Sylphy). На жаль, бестселер Вулінга додає у розмірах, втрачає унікальність, конкурентні переваги і ось-ось зіллється з масою собі подібних, як це сталося з продукцією брендів Smart та MINI.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.