Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен | BOSS AUTO
укр||

Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен

Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен фото №1
Напередодні весни компанія Nissan представила кастомний кемпервен Primastar Seaside by Dethleffs для європейського ринку. Модель побудована у співпраці з німецькою фірмою Dethleffs, одним із найстаріших виробників кемперів та житлових причепів у Європі. Мінівен вміщує до шести осіб та пропонує чотири спальних місця. При цьому всередині є все необхідне для заміських поїздок: кухня, обідній стіл, гардероб та безліч відсіків для зберігання, наприклад спортивного спорядження.
Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен фото №2
За основу кемпервена взято суцільнометалевий фургон Nissan Primastar у комплектації Tekna. Штатно такі машини оснащені світлодіодними фарами, медіасистемою з восьмидюймовим екраном, навігацією, а також передніми датчиками паркування та електроприводом бічних дзеркал. Двигун - дизель 2.0 потужністю 150 або 170 кінських сил, пару якому складають шестидіапазонний автомат або "механіка" з такою ж кількістю передач.
Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен фото №3
За підтримки Dethleffs фургону додали затишку і перетворили його на комфортний будинок на колесах. Усередині є шість роздільних крісел, чотири з яких можна рухати на власний розсуд або взагалі прибрати. Сидіння водія та переднього пасажира обертаються на 180 градусів і разом із розкладним столом формують так звану обідню зону.
Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен фото №4
Також кемпервен обладнаний кухнею з газовою плитою та раковиною. Продукти можна зберігати у 36-літровому холодильнику, а посуд та столові прилади – у висувних ящиках. Для спортінвентарю, спорядження та одягу передбачені окремі відсіки. Спальних місць чотири, у тому числі два під підйомним дахом. У продаж Primastar Seaside by Dethleffs надійде влітку. Спочатку машини з`явиться у німецьких дилерів Nissan, потім компанія подумає про експансію до інших країн Євросоюзу.
Напередодні весни: Nissan представила новий кемпервен фото №5
При цьому новий кемпер практично повторює NV300 Michelangelo. Зараз ця модель вже не продається, але в період з 2018 до 2020 року вона розійшлася в кількості 400 штук. У Ніссані успіх назвали очікуваним і пояснили продуманою компоновкою, завдяки якій Michelangelo міг скласти конкуренцію Ford Nugget і Mercedes-Benz Marco Polo.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.