Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру | BOSS AUTO
укр||

Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру

Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру фото №1
Віртуальний концепт Mini Vision Urbanaut, окресливши рухливу вітальню в листопаді 2020 року, побудований в реальності. Правда, це все ж макет, але зате тепер можна наживо оцінити задумку з «розумним використанням простору, яке може дати відповідь на потреби міст майбутнього та способу життя в них». Для міста машина і справді підходить, адже вона зовсім невелика в довжину (4,46 м). За задумом розробників, перед нами електромобіль. Технічних характеристик і раніше немає, та й перспектив перетворення вена в серійний теж. Однак окремі елементи, придумані для Урбанавта, цілком можуть знайти застосування в інших Mini.
Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру фото №2
Олівер Хейлмер, глава MINI Design, вважає, що кращий спосіб зрозуміти ідею концепту - випробувати все самому, помацати матеріали, побачити, як трансформується салон, відчути - скільки в ньому простору і світла. До призначення шефом по дизайну марки MINI чотири роки тому Хейлмер багато років займався інтер`єрами BMW. Салони - його коник. Тому розглядати в деталях тут цікаво саме інтер`єр (див. «Крупний план»).
Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру фото №3
Три «моменту MINI», фактично три режими інтер`єру, заявлені ті ж, про які говорилося раніше. Тепер розробники розкрили більше подробиць. Трансформація запускається переміщенням жетона MINI Token в один зі слотів на столику. У розслабленому режимі Chill арка над заднім диваном зображує зелений навіс лісу (вона є екраном під тканиною). Одночасно OLED-дисплей над столиком опускається вниз, перетворюючись в лампу. Wanderlust - це водіння як вручну, так і в автоматичному режимі. Натиснувши на логотип MINI в центрі салону, можна «витягти» заховані кермо і педалі. Круглий дисплей в центрі починає показувати маршрут і інформацію про визначні пам`ятки.
Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру фото №4
Нарешті, режим спілкування Vibe (на стоянці) передбачає максимальне занурення пасажирів в комфортну обстановку, при цьому стираючи межу між машиною і навколишнім світом. Тут відчиняються бічні двері, відкривається лобове скло, а центральний круглий екран перетворюється в пульт управління мультимедійним комплексом. Підсвічування на задній дузі, а також діоди в колісних дисках стають графічними еквалайзерами, змінюючись в такт музиці. А ще доданий четвертий режим салону - My moment - з можливістю індивідуального налаштування роботи елементів інтер`єру.
Реальний Mini Vision Urbanaut розкрив деталі інтер'єру фото №5
Моменти MINI являють собою не тільки занурення в різну візуальну середу. Одночасно в салон запускається той чи інший підібраний під ситуацію аромат, а з колонок йде або музика (написана спеціально для кожного з режимів), або звуки лісу (шелест листя, дзюрчання води). Цю суміш, що впливає на всі органи чуття, компанія доповнила цифровий інтеграцією під девізом «Аналогова любов, цифровий зв`язок» (analogue love, digital connection). Маю на увазі багатофункціональні пристрої на кшталт столика і рухомого дисплея над ним, а також світлодіодні матриці, що просвічують крізь тканину в передній і задній частинах салону. Такий прийом, нагадаємо, раніше був випробуваний в концепті BMW Vision iNext.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.