Chevrolet COPO Camaro отримав під капот фантастичний Big Block | BOSS AUTO
укр||

Chevrolet COPO Camaro отримав під капот фантастичний Big Block

Chevrolet COPO Camaro отримав під капот фантастичний Big Block фото №1
З моменту відновлення в 2012 році заводський програми випуску серійних дрегстеров Chevrolet COPO Camaro таких купе було випущено менше 700 штук. Їх власники в деякому роді - членів вибраного клубу. На кожен рік тираж обмежувався 69 штуками, і право купити COPO розігрувалося в лотерею, так як бажаючих було більше. На 2022 модельний рік обмеження тиражу немає. Всі замовлення будуть виконані в порядку черги. Але цей Camaro для дрег-рейсингу все ж виявиться особливим: в число доступних варіантів двигунів включений Big Block V8 9.4, найбільший мотор Chevrolet!
Chevrolet COPO Camaro отримав під капот фантастичний Big Block фото №2
Виробник не розкрив параметри нового двигуна, але в даних асоціації NHRA вказані 436 «конячок». Чи не найвидатніший показник. Однак при такому робочому обсязі найбільш важливим для результату буде крутний момент. Ціна COPO Camaro з мотором V8 9.4 становить $ 105 500 без урахування податків і дилерських зборів. Крім агрегату 9.4 купе 2022 Chevrolet COPO Camaro можна замовити з компресорної «вісімкою» 5.7 (588 к.с.) або з атмосферником 7.0 (476 к.с.), за $ 130 000 і $ 117 500 відповідно. Обидва відносяться до сімейства Small-Block LSX. Всі версії COPO Camaro використовують триступеневий «автомат» ATI Racing Products TH400. Змагатися вони можуть в класах NHRA Stock і Super Stock. Всі покупці запрошуються на екскурсію по фабриці COPO Build Facility в Оксфорді, штат Мічиган, де кожен екземпляр виготовляється на замовлення.
Chevrolet COPO Camaro отримав під капот фантастичний Big Block фото №3
Тим часом з`явилися неофіційні дані, що сам нинішній Camaro (шосте покоління) де-факто буде останнім купе в цьому ряду. Ми вже знаємо, що «сьомий» Camaro вийде тільки в 2025 році, і підозрювали, що він виявиться електрокаром. Але це не все. За відомостями Automotive News, на зміну Camaro прийде ... електричний спортседан. Це буде одна з 30 «електричок», що концерн GM має намір вивести на ринок до 2025-го.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.