Родстери Morgan Plus Four і Six поліпшили оснащення | BOSS AUTO
укр||

Родстери Morgan Plus Four і Six поліпшили оснащення

Родстери Morgan Plus Four і Six поліпшили оснащення фото №1
Компанія Morgan Motor відновила побратимів Plus Four і Plus Six на 2022 модельний рік. Зміни спрямовані в першу чергу на підвищення комфорту і функціональності. Наприклад, була оптимізована конструкція капота, а зони навколо замків дверей і бічних стекол отримали поліпшені ущільнення, що підвищило рівень шумоізоляції кабіни і захист від води.
Родстери Morgan Plus Four і Six поліпшили оснащення фото №2
Серед змін - нові крісла з поліпшеною поздовжньої і бічною підтримкою, зміненим профілем подушки і спинки. Видів сидінь два: Comfort (стандарт для Plus Four) з регульованою поперекової опорою і Comfort Plus (стандарт для Plus Six і опція для Plus Four), з додатковою пневматичним регулюванням бічних валиків на спинці і подушці і підвищену еластичність основи. Докупити можна нову вихлопну систему Active Sports Exhaust з перемикається клапаном. У спортивних режимах трансмісії (Sport і Sport Plus) вона «повністю розкриває» звучання мотора. До неї в комплекті йдуть поліровані сріблясті або чорні вихлопні патрубки.
Родстери Morgan Plus Four і Six поліпшили оснащення фото №3
У стандартне оснащення родстерів додані дві розетки USB, додаткове світлодіодне освітлення в задній частині салону, функція консьєржа в фарах (затримка вимкнення на 30 секунд після виймання ключа запалювання). Генеральний директор Morgan Motor Стів Морріс заявив, що компанія протягом 112 років прислухалася до своїх клієнтів, пропонуючи індивідуальні поліпшення в моделях, але тепер британці впровадили «циклічне вдосконалення продукції», природно, з урахуванням відгуків про вже випущених автомобілях. Коригування оснащення Plus Four і Plus Six на черговий рік - приклад такої турботи. Коштують ці моделі від £ 64 995 і від £ 84 995.