Ram Power Wagon 75th Anniversary перетвориться в пакет Level 3 | BOSS AUTO
укр||

Ram Power Wagon 75th Anniversary перетвориться в пакет Level 3

Ram Power Wagon 75th Anniversary перетвориться в пакет Level 3 фото №1
Спеціальне ювілейне видання Ram Power Wagon 75th Anniversary виявилося дуже затребуваним. Тому компанія вирішила запропонувати схожий серійний пакет для важкого Рема на 2022 модельний рік. Пікап буде називатися Ram 2500 Power Wagon Level 3 Package. Набір Level 3 включить до свого складу значну частину з того, що клієнти оцінили в виданні 75th Anniversary. Про це повідомив ресурс Mopar Insiders, пославшись на інформацію від дилерів.
Ram Power Wagon 75th Anniversary перетвориться в пакет Level 3 фото №2
У стандартне оснащення Level 3 Package увійде електронна роздавальна коробка з перемиканням на льоту (вона є опцією для простих Ремов). А ось 17-дюймові алюмінієві колеса з бедлокамі і 33-дюймовими позашляховими шинами, а також «скельні» підніжки, схоже, в набір Level 3 не ввійдуть. Але вони включені в пакет Off-Road. Не виключено, два пакети вийде поєднувати. По суті Level 3 - це машина з хорошим списком преміальних опцій і особливим декором зовні і всередині. Серед іншого, в такому пікапі стоятимуть аудіосистема Harman Kardon (17 динаміків, 750 Вт), мультимедійна система Uconnect 5 з навігацією, 12-дюймовим тачскріном і доступом до контенту SiriusXM на вимогу, HD Radio, автоматичне перемикання дальнього світла, бесьключевой доступ, універсальний пульт для гаражних воріт, віддалений запуск двигуна, датчик дощу, двозонний клімат-контроль, особлива сторінка Off-Road в меню, підсвічування у всіх дверях, 115-вольта розетка (400 Вт).
Ram Power Wagon 75th Anniversary перетвориться в пакет Level 3 фото №3
Так як за пакет 75th Anniversary компанія просить $ 11 715, то ціна на Level 3 виявиться набагато менше. Може бути, близько десяти тисяч понад вихідної комплектації Power Wagon приблизно $ 55 тисяч. Офіційні подробиці можуть послідувати вже через кілька тижнів, так як випуск самого пікапа Ram Heavy Duty 2022 модельного року стартує 26 липня 2021-го.