Blazer RAV4 виявився надто популярним | BOSS AUTO
укр||

Blazer RAV4 виявився надто популярним

Blazer RAV4 виявився надто популярним фото №1
Японська компанія Mitsuoka Motor передала на аутсорсинг частину замовлень на конверсію сучасних Toyota RAV4 у автомобілі Buddy у стилі американських позашляховиків 1970-1980-х років. Mitsuoka Motor домовилася про розширення виробництва кросоверів Buddy з японськими виробниками Tonox та Mitsubishi Fuso Bus Manufacturing. За рахунок цієї угоди Mitsuoka сподівається скоротити терміни постачання автомобілів клієнтам на тлі ажіотажного попиту, який уп`ятеро перевищив спочатку заплановані обсяги виробництва (не більше 150 одиниць на рік), повідомив Response.
Blazer RAV4 виявився надто популярним фото №2
Обидва партнери Mitsuoka працюють з 1950-х років, мають технологічні можливості та кваліфікований персонал для вирішення подібних завдань. Основна спеціалізація компанії Tonox – виробництво спецтехніки на основі серійних легкових та комерційних автомобілів, а також реставрація класичних моделей будь-яких виробників. Mitsubishi Fuso Bus Manufacturing випускає автобуси марки Fuso.
Blazer RAV4 виявився надто популярним фото №3
Mitsuoka Buddy (англ. «Приятель») є Toyota RAV4 п`ятого покоління з дизайном під старих «американців». Оформленням передньої частини кузова з хромованими радіаторними ґратами та розділеним квадратним фарами конвертований кросовер нагадує Chevrolet K5 Blazer. На кормі встановлюється оригінальний бампер із хромованою накладкою та вертикальні ліхтарі, а доповнюють образ ретро-позашляховика хромовані ковпаки на сталевих дисках. При цьому у салоні це практично стандартний Toyota RAV4.
Blazer RAV4 виявився надто популярним фото №4
Ціни на Mitsuoka Buddy варіюються від 4697000 до 5899300 ієн (45 - 56,5 тис. доларів США) в залежності від рівня оснащення та модифікації. На вибір запропоновані передньо- та повнопривідні версії з бензиновим мотором, а також гібридними установками. Кросовер доступний у шести варіантах двоколірного забарвлення та в 11 однотонних кольорах, з дисками на 17, 18 або 19 дюймів.
Blazer RAV4 виявився надто популярним фото №5
Прийом замовлень на такі машини стартував у листопаді 2020 року. Спочатку Mitsuoka Motor планувала перебудувати 50 машин у 2021 році та ще 150 – у 2022-му. Проте японцям так сподобався задум дизайнерів Mitsuoka, що всього за кілька тижнів усі автомобілі були заброньовані, черга на отримання конвертованих RAV4 розтяглася до 2023 року, а план виробництва збільшено вдвічі. Втім, і цього виявилося замало, тому частину замовлень віддали стороннім підрядникам.

Доставляємо авто з США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто зі США в будь-якому місті України.