Ferrari випустила гоночний суперкар 488 GT Modificata для своїх | BOSS AUTO
укр||

Ferrari випустила гоночний суперкар 488 GT Modificata для своїх

Ferrari випустила гоночний суперкар 488 GT Modificata для своїх фото №1
Гоночне підрозділ Ferrari бере участь в 19 різних кільцевих змаганнях по всьому світу, включаючи чемпіонати в Бразилії і Таїланді. І під ці заходи «стаєнь» пропонуються 600-сильні купе Ferrari 488 GTE, 488 GT3 і 488 GT3 Evo. А є ще клуб Ferrari Club Competizioni GT, учасники якого ганяються за кермом гоночних Ferrari без омологації FIA на найвідоміших треках світу. І тільки член цієї спільноти зможе купити останню новинку італійського бренду - двухдверку Ferrari 488 GT Modificata. Цієї моделі замовлений шлях як на дороги загального користування, так і на будь-якої чемпіонат під егідою FIA, хоча автомобіль зроблений на основі 488 GTE і 488 GT3.
Ferrari випустила гоночний суперкар 488 GT Modificata для своїх фото №2
На наступний рік в списку подій клубу Ferrari Club Competizioni GT значаться шість гонок в США, Італії, Японії і Німеччині. А які там будуть треки - Монца, Судзука, Нюрбургрінг!
У початкове оснащення входять сталевий каркас безпеки, крісла-ковші з шеститочкові ременями безпеки, телеметрія, камера заднього виду, датчики тиску в шинах і вимірювальний комплекс V-Box з функцією швидкої передачі даних на USB-накопичувач.
Ferrari випустила гоночний суперкар 488 GT Modificata для своїх фото №3
У модіфікато кузов майже повністю зроблений з вуглепластика, а виняток становлять алюмінієві дах і стійки. Підвіска з регульованими амортизаторами і стабілізаторами поперечної стійкості взята від 488 GTE, а гальмівна система Brembo зі спеціально налаштованої АБС - від 488 GT3 Evo. Аеродинаміку купе відточували на Нордшляйфе, її баланс зміщений на передню вісь, а сумарна притискна сила на 230 км / ч еквівалентна тонні. За парою гоночних сидінь встановлений бітурбомотор V8, що розвиває 700 сил. Це більше, ніж у донорів, але менше, ніж у серійної моделі 488 Pista (720 к.с.). Учасники клубу Competizioni GT зможуть випробувати 488 GT Modificata з березня 2021-го.