Volkswagen GTI BBS Concept підігріє інтерес до Гольфу | BOSS AUTO
укр||

Volkswagen GTI BBS Concept підігріє інтерес до Гольфу

Volkswagen GTI BBS Concept підігріє інтерес до Гольфу фото №1
Американський офіс Фольксвагена продовжує «серію концептів від ентузіастів» Enthusiast Fleet, яка вже увібрала в себе паркетник Atlas Cross Sport GT, ліфтбек Arteon Big Sur і компакт Taos Basecamp. У новому проекті «восьмий» Golf GTI отримав занижену підвіску з койловеров H
Volkswagen GTI BBS Concept підігріє інтерес до Гольфу фото №2
Volkswagen заяляет, що GTI BBS Concept звертається до історичної спадщини, привносить в новий Golf GTI «здорову дозу минулого» і підкреслює незмінні особливості хот-хетча протягом багатьох років. Зараз в Північній Америці доступний тільки «сьомий» Golf, який «починається» з $ 23 195, GTI - з $ 28 695. Продажі обрушилися до найнижчих значень в історії моделі: за перше півріччя реалізовано 5265 штук, а за 2020 й американці купили 22 495 (-14 898). «Восьмий» хетчбек повинен надійти в продаж до кінця року і врятувати ситуацію, незважаючи на подорожчання.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.