Хетчбек Toyota Yaris став фургоном Ecovan в Іспанії | BOSS AUTO
укр||

Хетчбек Toyota Yaris став фургоном Ecovan в Іспанії

Хетчбек Toyota Yaris став фургоном Ecovan в Іспанії фото №1
Іспанська філія Тойоти включив в комерційну лінійку Toyota Professional «четвертий» Yaris, перетворивши хетчбек в развозной фургон Ecovan. Виробник Яріс, французький завод в Валансьене, не має до трансформації ніякого відношення. Проте в салоні європейського «Автомобіля року» залишилися тільки передні сидіння, зате обсяг для вантажів досягає 720 л (0,9 м³, 430 кг), проти 286 л у звичайній пятідверки. Продажі «кращого рішення для доставки на останній милі» вже почалися.
Хетчбек Toyota Yaris став фургоном Ecovan в Іспанії фото №2
У стандартне оснащення Ековен входять комплекс Toyota Safety Sense, клімат-контроль, медіацентр з семидюймовим тачскріном. Версія подорожче має безключового доступу та запуск, камеру заднього виду, світлодіодні ліхтарі, восьмидюймовий дисплей і так далі. Серед інших хетч-фургонів слід згадати Kia e-Soul Cargo, Opel Corsavan, Ford Fiesta Van, Volkswagen e-load up !, Peugeot 207 Van.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.