Пікап Hennessey VelociRaptor 600 виявиться рідкісної моделлю | BOSS AUTO
укр||

Пікап Hennessey VelociRaptor 600 виявиться рідкісної моделлю

Пікап Hennessey VelociRaptor 600 виявиться рідкісної моделлю фото №1
Втретє ательє Hennessey Performance звернув свій погляд на пікап Ford F-150 Raptor, на цей раз в його новітній реінкарнації, на базі F-150 чотирнадцятого покоління. Вийшов Gen 3 VelociRaptor 600. Це не самий потужний «сто п`ятидесятого» у Hennessey, та й інші ательє показували вражаючі варіанти, але то були машини з мотором V8. А в даному випадку мова йде про перекроювання пікапа з наддувним агрегатом V6 3.5 EcoBoost.
Пікап Hennessey VelociRaptor 600 виявиться рідкісної моделлю фото №2
Після апгрейда Екобуста в Hennessey мотор видає 608 к.с. і 843 Н • м замість вихідних 456 к.с. і 691 Н • м. Це дозволяє пікапу набирати 60 миль / год з нуля за 4,2 с і проходити чверть милі при старті з місця за 12,9 с при швидкості на фініші в 177 км / ч. Ціна такого пікапа становить $ 85 950 . До нього ще можна докупити пакет Off Road зі зміненими бамперами (в передньому - додатковий діодний світло), 20-дюймовими дисками Hennessey з 35-дюймовими позашляховими шинами (або 37, за бажанням), сумарним ліфтом на 76 мм (з урахуванням шин). Докупити можна також передні шестипоршневі супорти Brembo


Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.