Видання Chevrolet Corvette IMSA GTLM сподобається фанатам гонок | BOSS AUTO
укр||

Видання Chevrolet Corvette IMSA GTLM сподобається фанатам гонок

Видання Chevrolet Corvette IMSA GTLM сподобається фанатам гонок фото №1
Спорткар Chevrolet Corvette восьмого покоління в гоночної варіації Corvette C8.R виявився вельми успішним. У чемпіонаті IMSA SportsCar 2020 Корвети забезпечили колективу Corvette Racing перемогу в класі GT Le Mans (в особистому та командному заліках), а Chevrolet - в заліку виробників. Тепер в честь цього тріумфу випущено спеціальне видання дорожньої моделі - Corvette Stingray IMSA GTLM Championship Edition.
Видання Chevrolet Corvette IMSA GTLM сподобається фанатам гонок фото №2
Чемпіонське видання засноване на комплектації 3LT з пакетом Z51 Performance Package і може бути як Тарг, так і родстером. Воно відрізняється від звичайних Корветів зовнішньої графікою в стилі Corvette Racing. Забарвлення може бути Accelerate Yellow No. 3 з сірими смугами або Hypersonic Gray No. 4 з жовтими. У набір входять піднесений антикрило Carbon Flash і корпуси дзеркал в такий же обробці, жовті гальмівні супорти, чорні накладки на пороги, бризковики, а також чохол для автомобіля з графікою під бойові машини Corvette Racing.
Видання Chevrolet Corvette IMSA GTLM сподобається фанатам гонок фото №3
Вихідні купе і родстер 3LT Z51 коштують $ 78 940 і $ 85 940 відповідно, а пакет IMSA GTLM Championship Edition оцінений в $ 6595 (без податків). Тираж особливої ​​«чемпіонської» серії обмежений тисячею примірників на весь світ. При цьому машини будуть тільки леворульних (хоча праворульние Корвети C8 готуються до виходу на ринки Британії, Австралії та низки інших країн). У рух Корвети 3LT Z51 призводить атмосферник V8 6.2 LT2 (502 к.с., 637 Н • м), суміщений з восьмиступінчастою «роботом» з двома зчепленнями. З нуля до 60 миль / год (97 км / ч) побратими прискорюються за 2,9 с.
Видання Chevrolet Corvette IMSA GTLM сподобається фанатам гонок фото №4
Крім виходу пам`ятного видання компанія внесла коректування в сам Corvette 2022 модельного року. Замовлення на такі машини почнуть приймати з першого липня, а серійний випуск стартує в кінці третього кварталу. Мотор V8 6.2 LT2 отримав модернізовану паливну систему з безпосереднім уприскуванням, поліпшені калібрування і розширений діапазон роботи системи Active Fuel Management (відключення половини циліндрів на малих навантаженнях). Однак віддача змінилася: 497 к.с. (630 Н • м) в базовій версії і 502 к.с. (637 Н • м) з опціональною вихлопною системою або з пакетом Z51. У гамму кузовних забарвлень додані три нові: Hypersonic Gray, Caffeine і Amplify Orange Tintcoat. Додамо, що в 2021-2023 роках у Корвета з`являться кілька зовсім неординарних версій.