Фірма Novitec додала потужності и тяги ГІБРИДУ Ferrari SF90 | BOSS AUTO
укр||

Фірма Novitec додала потужності и тяги ГІБРИДУ Ferrari SF90

Фірма Novitec додала потужності и тяги ГІБРИДУ Ferrari SF90 фото №1
Гібридний суперкар Ferrari SF90 Stradale, з його комбінованої віддачею силової установки в 1000 сил, повільним не назвеш. З нуля до сотні купе прискорюється за 2,5 с, а максималка його дорівнює 340 км / ч. Але німецьке ательє Novitec порахувало, що ще трохи потужності не зашкодить, наростивши сумарний показник до тисяча тридцять-три «конячок».
Фірма Novitec додала потужності и тяги ГІБРИДУ Ferrari SF90 фото №2
За рахунок більш «вільного» дихання віддача твінтурбовосьмёркі 4.0 була збільшена з 780 к.с. при 7500 об / хв і 800 Н • м при 6000 об / хв до 813 к.с. при 7750 об / хв і 858 Н • м при 6100 об / хв. Три електромотора коригуванню не піддалися, але оскільки ДВС став потужнішим і тяговитее, повинна була явно покращитися динаміка. Однак ательє не приводить точних вимірів, обмежившись констатацією, що час розгону до сотні не гірше 2,5 с, а максималка перекроєного гібрида «вище 340 км / ч».
Фірма Novitec додала потужності и тяги ГІБРИДУ Ferrari SF90 фото №3
Крім форсування мотора ательє потрудилося над керованістю, додавши новий комплект пружин із заниженням на 30 мм на передній осі і на 25 мм ззаду. До такого комплекту змін ательє готове доопрацювати й інтер`єр Ferrari, використовуючи шкіру і алькантару «практично будь-якого кольору». І ще компанія пообіцяла не залишати роботу над моделлю. Незабаром фахівці з Штеттен додадуть в каталог деталей для SF90 углепластіковий комплект аеродинамічних компонентів. А наступна модель Ferrari, за яку візьметься Novitec, - це Roma.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.