Mitsubishi представить шоу-кар Ralliart у січні | BOSS AUTO
укр||

Mitsubishi представить шоу-кар Ralliart у січні

Mitsubishi представить шоу-кар Ralliart у січні фото №1
Відродження відділення Ralliart компанія Mitsubishi розпочала у листопаді з пакетів зовнішніх змін для низки моделей. Але є шанс, що невдовзі ми побачимо не лише декор. У середині січня на шоу Tokyo Auto Salon 2022 японці покажуть певний концепт Ralliart, який "об`єднує інженерні розробки Mitsubishi Motors і пристрасть до викликів Monozukuri (майстерності)". Офіційних пояснень більше немає, а неофіційно виринала інформація про розробку кросовера Ralliart Outlander PHEV.
Mitsubishi представить шоу-кар Ralliart у січні фото №2
Другий автомобіль, підготовлений до салону в Токіо, - це суто електричний кей-кар, що фігурує під ім`ям Kei EV. Компанія пообіцяла простоту управління, практичність, передові системи допомоги водієві та можливості підключення. Неофіційні відомості натякають на хетчбек із запасом ходу близько 200 км, розроблений у кооперації з Ніссаном. Свого роду провісником такої моделі можна вважати інший концепт, Nissan IMk, хоча по довжині та ширині (3434 та 1512 мм) він випадає з категорії кей-карів (до 3400 мм та 1480 мм відповідно).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.