Екран MBUX Hyperscreen прикрасить електрокар Mercedes-Benz EQS | BOSS AUTO
укр||

Екран MBUX Hyperscreen прикрасить електрокар Mercedes-Benz EQS

Екран MBUX Hyperscreen прикрасить електрокар Mercedes-Benz EQS фото №1
Великий вигнутий екран у всю ширину салону (або розтягнутий на істотну його частина). Ця ідея вже знайшла втілення в декількох моделях. Можна згадати Cadillac Lyriq, BMW iX або Byton M-Byte. А вже концептів такого плану було чимало. А сьомого січня Mercedes-Benz покаже свою інтерпретацію задуму - MBUX Hyperscreen - інтерфейс з штучним інтелектом і здатністю до навчання для управління автомобільними функціями, системами комфорту та інформаційно-розважальним комплексом.
Екран MBUX Hyperscreen прикрасить електрокар Mercedes-Benz EQS фото №2
Компанія спочатку покаже Hyperscreen на домашньому онлайн-заході. Трохи пізніше, 11 січня, розробка буде представлена ​​в Лас-Вегасі на виставці CES. У серійному ж вигляді дисплей MBUX Hyperscreen з`явиться як опція на електричному флагмані EQS, який дебютує незабаром. Адже вже у першій половині 2021 року він має стати на конвеєр Factory 56 в Зиндельфингене.
Екран MBUX Hyperscreen прикрасить електрокар Mercedes-Benz EQS фото №3
Перший електрокар на архітектурі EVA, EQS, порадує власника не тільки прогресивним інтерфейсом. Німці обіцяють салонний HEPA-фільтр, що видаляє ультрадисперсні частинки PM2.5, оксиди азоту, діоксид сірки і запахи, чия ефективність вперше в галузі офіційно сертифікована відповідно до стандарту DIN EN 1822. Також в 2021 році компанія запустить сервіс Green Charging, який гарантує, що на 175 000 європейських зарядних точках машина буде отримувати електрику, здобуте з поновлюваних джерел.