Hyundai представила крихітний електрокар 45 Mini EV | BOSS AUTO
укр||

Hyundai представила крихітний електрокар 45 Mini EV

Hyundai представила крихітний електрокар 45 Mini EV фото №1
Рік тому на Міжнародному автосалоні у Франкфурті Hyundai представила концептуальний автомобіль під назвою «45». Через рік після цієї події інженери компанії вирішили випустити свій найменший електромобіль, показавши зменшену копію футуристичної машини. Hyundai 45 Mini EV дійсно є зменшеною копією повнорозмірного електрокара. Машина позбулася даху, а сидіння розміщено посередині, що має дозволити відчути себе водієм гоночного McLaren F1. Виробник запевняє, що це підвищить впевненість юного водія.
Новий автомобіль виготовлений з екологічно чистої деревини і отримав два електродвигуни, що забезпечують йому розгін до 7 км / год. Електрокар оснащений технологією Emotion Adaptive Vehicle Control (EAVC) для збільшення запасу ходу. Hyundai не розповідає про подробиці її використання, але запевняє, що 45 Mini EV буде підживлюватися сміхом свого власника.
Hyundai представила крихітний електрокар 45 Mini EV фото №2
Відомо, що повнорозмірний 45 EV надійде у виробництво до кінця 2020 року. Hyundai також планує представити дев`ять нових електромобілів протягом наступних трьох років, що дозволить розширити їх кількість до 13 до 2022 року. Неясно, чи входить в їх число дитячий 45 mini EV.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.
YouTubeПереглянути