Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю | BOSS AUTO
укр||

Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю

Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю фото №1
Суперкар Acura NSX Type S став «найшвидшим, потужним і керованим серійним NSX за всю історію», - хвалиться виробник. На жаль, для моделі другого покоління це прощальна пісня. Топова модифікація створена в честь останнього року виробництва NSX. При цьому версію Type S зберуть всього в кількості 350 штук, з яких 300 будуть продані в США.
Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю фото №2
Позаду салону NSX встановлена ​​твінтурбошестёрка 3.5, яка призводить задні колеса через дев`ятиступеневою преселективний «робот» з двома зчепленнями. Між ДВС і коробкою передач вбудований електромотор. Ще два електромотора розміщені на передній осі (по одному на колесо). Комбінована віддача силової установки на звичайному купе NSX складає 581 л.с. і 645 Н • м, а на NSX Type S - 608 к.с. і 667 Н • м. Динаміка розгону Type S вказана обтічно «швидше трьох секунд» (до 60 миль / год), хоча і звичайний NSX управлявся за 2,7 с. Чи не змінилася паспортна максималка в 307 км / ч. І все ж на практиці NSX Type S повинен бути куди спритнішим исходника, адже зміни внесені в ДВС, трансмісію, електричні компоненти, підвіску, колеса і шини, аеродинаміку.
Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю фото №3
Мотор V6 3.5 отримав турбокомпресори від гоночної версії NSX GT3 Evo, тиск наддуву піднялося на 5,6% (до 1,11 бар), форсунки - на 25% продуктивніше колишніх, інтеркулери - на 15%. Віддача ДВС зросла з 507 к.с. до 527 сил, з 550 Н • м до 600 Н • м. У заднього електромотора в запасі є 35 кВт (47,5 к.с.) і 148 Н • м, а у кожного з двох передніх - по 27 кВт (37 к.с.) і 73 Н • м.
Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю фото №4
Крім збільшення потужності бітурбошестёркі, інженери перенастроювали роботу системи розподілу крутного моменту по осях Sport Hybrid SH-AWD, скоротили час перемикання передач в «роботі» (до 50%), підняли ємність тягового літієвий акумулятор на 20% (до 1,3 кВт • год ) і на 10% його потужність (до 63 кВт), збільшили на 20% передавальне число редукторів у передніх електромоторів (до 10,382: 1) заради зростання тяги, збільшили допомогу електродвигунів на різних режимах руху.
Купе Acura NSX Type S відзначилося від побратимів не тільки потужністю фото №5
До машини можна докупити пакет зниження маси (Lightweight Package), який включає в себе углеродокераміческіе гальмівні диски, гальмівні супорти в чорному, сріблястому, червоному або оранжевому відтінках на вибір, углепластіковиє кожух мотора і обробку салону. Сумарна економія спорядженої маси становить 26,2 кг. Ще сильніше ексклюзивність свого купе NSX Type S можна підвищити, вибравши нового забарвлення кузова - матовий «металік» Gotham Grey. Такий колір буде всього у 70 екземплярів NSX Type S у всьому світі. Ціна Акури NSX Type S становить $ 169 500, а NSX Type S with Lightweight Package - $ 182 500.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.