Родстер McLaren 765LT Spyder повторив рішення купе | BOSS AUTO
укр||

Родстер McLaren 765LT Spyder повторив рішення купе

Родстер McLaren 765LT Spyder повторив рішення купе фото №1
Серії «довгохвостих» спорткарів завжди сприймалися по-особливому - зазвичай це самі екстремальні модифікації моделей в сімействі, які, крім усього іншого, ще й асоціюються з найпрестижнішими гонками на планеті. Наприклад, з «24 годинами Ле-Мана». Одне з таких купе - McLaren 765LT, яке тепер обзавелося версією Spyder. У новинки з відкидним жорстким верхом ті ж відмінності від донорської двухдверкі 720S, що і у закритого автомобіля, - розвинена аеродинаміка, розширена колія і, звичайно, допрацьована технічна начинка. Тираж для Лонгтейла, можна сказати, класичний - завод в Уокінгу випустить 765 примірників.
Родстер McLaren 765LT Spyder повторив рішення купе фото №2
Бітурбомотор V8 4.0 M840T тут видає знайомі по купе LT 765 к.с. і 800 Н • м. Для порівняння, та ж «вісімка» 720S здатна на 720 сил і 770 ньютон-метрів. Семиступінчастий преселективний «робот» SSG, переналаштований для «765», працює на 15% швидше, ніж у донора. Розгін до 100 км / год займає у родстера 2,8 с (-0,1), до 200 - 7,2 (-0,7), до 300 - 19,3 (-2,1). Загалом, новий кузов генерує на 25% більше притискної сили, а при обліку ще і зниженого на п`ять міліметрів кліренсу максимальна швидкість зменшилася до 330 км / год (-11). До слова, закритому Лонгтейлу на виконання тих же вправ потрібно рівно стільки ж часу, що і родстер.
Родстер McLaren 765LT Spyder повторив рішення купе фото №3
Для роботи з додатковим повітряним тиском адаптивна підвіска машин з індексом LT забезпечена іншими амортизаторами і подвійними пружинами і діє за власною програмою Proactive Chassis Control II. Відзначимо, що якщо ви хочете отримати флагмана серії Supercars, то McLaren 765LT Spyder - ваш єдиний варіант: тираж торішнього купе давно розкуплений. Ціна на новинку стартує з £ 310 500, але напевно продукти відділення MSO обійдуться замовникам куди дорожче.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.