Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях | BOSS AUTO
укр||

Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях

Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях фото №1
Седан Mercedes-Maybach S-класу цілком очікувано по ключовим технічним особливостям повторив простий S-клас, правда, замість розкриття задуманого набору моторів німці поки просто сказали, що вони «взяті з асортименту компанії». Нове для моделі - помірна електрифікація у вигляді 15-кіловатного інтегрованого стартера-генератора ISG. До роботи з такою системою адаптований і «автомат» 9G-Tronic. Також відомо, що в базове оснащення машини входить тепер повний привід.
Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях фото №2
Американські ЗМІ уточнюють, що почнеться кар`єра Майбаха все ж з твінтурбовосьмёркі 4.0 (503 к.с., 700 Н • м), хоча пізніше вірогідні інші варіанти. Може, це виявиться повноцінний (а не помірний) гібрид на 800 з гаком сил, адаптований від гіпотетичного S73e (по суті та ж система на базі мотора 4.0, що і у AMG GT 73), а може, все ж у вигляді якогось обмеженого видання і V12 6.0. Його ще до нинішньої прем`єри обіцяли Майбаху представники компанії.
Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях фото №3
При опції First-Class в машині з`являється кілька примітних деталей на другому ряду на кшталт подвійних підстаканників з функцією нагріву і охолодження, лотка для заднього планшета управління розважальної системою MBUX, висувних столиків і інших приємних дрібниць. Опціональний холодильник в задньому підлокітнику регулюється в діапазоні температур від одного до семи градусів. Задні двері підвищеної комфортності з електроприводом (опція) відкриваються і закриваються не менше ніж сімома способами (в тому числі з місця водія, з передніх і задніх дисплеїв, дотиком до сенсорної ручці). І цей привід блокується, якщо система контролю сліпих зон бачить наближається позаду об`єкт.
Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях фото №4
Як і анонсувалося, сидіння другого ряду отримали ряд нових особливостей: обігрів області шиї і голови, а також масаж литок в підпорі для ніг (він регулюється у великих межах, ніж раніше). Свого роду несиметричний відповідь на масаж ступень в Audi A8.
Mercedes-Maybach S-класу розцвів в нових комфортних опціях фото №5
В особливості седана також числяться адаптивне освітлення задньої частини салону, активна анімована навколишнє підсвічування, фронтальні подушки безпеки для другого ряду (до слова, загальне число ейрбегамі - 18). Серед опцій: активна гідропневматичне підвіска E-Active Body Control, керована задня вісь, цифрові фари на основі мікродзеркальних проекторів з роздільною здатністю 2,6 мегапікселя (по 1,3 на фару), здатні виводити на дорогу графіку і написи, Drive Pilot третього рівня ( з другої половини 2021 року). На окремі ринки (фірма не уточнила поки їх список) новий Maybach потрапить до кінця року, але вдома, в Німеччині, продажі стартують тільки навесні, США і Китай заплановані на квітень, а решта Європи включиться лише влітку 2021 року.