Porsche 911 Targa від ательє Ares залишиться одиничним проектом | BOSS AUTO
укр||

Porsche 911 Targa від ательє Ares залишиться одиничним проектом

Porsche 911 Targa від ательє Ares залишиться одиничним проектом фото №1
Компанія Ares Design побудувала унікальний зразок спорткара Porsche 911 Targa серії 992. Фахівці з Модени забезпечили автомобіль комплектом нових вуглепластикових крил, що збільшили ширину спереду на 80 мм і ззаду на 40 мм. Спортивна вихлопна система дозволила підняти віддачу мотора на 60 «конячок». Звичайна Targa використовує трилітровий наддувний оппозитник на 385 к.с., 450 Н • м, восьмиступінчастою «робот» з двома зчепленнями і повний привід.
Porsche 911 Targa від ательє Ares залишиться одиничним проектом фото №2
Цим проектом Ares Design нагадало, що час від часу виконує досить незвичайні поодинокі завдання на замовлення клієнтів. Взагалі, спектр робіт Ареса на подив широкий. Ми знаємо цю компанію з тюнінгу дефендер, перетворенню електрокара Tesla Model S в кабріолет, рестомоду Porsche 911 964 Turbo, серії реінкарнували класики Legends Reborn (Ares Panther і Wami Lalique Spyder) і власним проектом суперкара (Ares S1 Project / S1 Project Spyder). До того ж Ares займається тюнінгом моделей Bentley і мотоциклів BMW. І навіть в кооперації з фірмою HPS Bikes з Монако випускає велосипеди Ares Super Leggera з вуглепластиковою рамою.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.