Ательє GTO запропонує родстер 250 GT SWB за бюджетною ціною | BOSS AUTO
укр||

Ательє GTO запропонує родстер 250 GT SWB за бюджетною ціною

Ательє GTO запропонує родстер 250 GT SWB за бюджетною ціною фото №1
Швидше за все, ви чули про колективах RML Group і GTO Engineering. Це британці, які одночасно, але незалежно один від одного будують власні спорткари, натхненні моделлю Ferrari 250 GT SWB Berlinetta Competizione. Однак є у «стаєнь» Туманного Альбіону і більш земні справи. Так, фірма GTO Engineering крім обслуговування італійських машин славиться виробництвом рестомодов. Її останнім творінням стала згадана «250-я», але у виконанні California Spyder. Вся суть в тому, що оригінальні родстери продаються на аукціонах за восьмизначні суми, а за новинку попросять від £ 750 000 до 850 000.
Ательє GTO запропонує родстер 250 GT SWB за бюджетною ціною фото №2
В якості основи фахівці можуть використовувати шасі Ferrari 330 або 365 - як забажає замовник. Від цього буде залежати, який трансмісією наділять GT SWB. Можна максимально наблизитися до оригіналу, вибравши трилітровий мотор Colombo V12, а можна піти далі і встановити під капот агрегат об`ємом чотири або чотири з половиною літра. Двигуни фірма теж збирає сама - за оригінальними кресленнями, але із застосуванням сучасних технологій. На вибір - чотири-або п`ятиступінчаста «механіка». Публічна прем`єра відбудеться на фестивалі Goodwood Revival 2021, куди в ці вихідні прибуде багато подібної техніки.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.