Серія 70 прикрасилась Тойотою Land Cruiser 70th Anniversary | BOSS AUTO
укр||

Серія 70 прикрасилась Тойотою Land Cruiser 70th Anniversary

Серія 70 прикрасилась Тойотою Land Cruiser 70th Anniversary фото №1
Відзначати 70-річчя Ленд Крузер моделлю Prado 70th Anniversary, як в Японії, не надто ефектно. Чи то справа відділення Тойоти в Австралії: там ювілейне виконання отримала модель-довгожитель - Land Cruiser 70-й серії, яка народилася в 1984 році. Буде випущено 600 пам`ятних Ленд Крузер - 320 пікапів з подвійною кабіною, 200 пікапів з одинарною кабіною і 80 універсалів.
Серія 70 прикрасилась Тойотою Land Cruiser 70th Anniversary фото №2
Land Cruiser 70th Anniversary заснований на топової комплектації GXL, що включає кондиціонер, систему стабілізації, мультимедійний комплекс з тачскріном на 6,1 дюйма, навігацією і інтерфейсом Bluetooth, блокування переднього і заднього диференціалів, збільшений повітрозабірник, бак на 130 л. Під капотом знаходиться турбодизель V8 4.5 1VD-FTV (205 к.с., 430 Н • м), суміщений з п`ятиступінчастою "механікою" і повним приводом із заниженою передачею.
Серія 70 прикрасилась Тойотою Land Cruiser 70th Anniversary фото №3
У салоні автомобіля додана не тільки особлива обробка і шильдики спецсерії, але і змінена передня консоль, на якій з`явилися підстаканники і пара додаткових зарядних портів Type A USB на 2,1 А. Зовні ж ювілейний варіант виділиться чорної гратами радіатора з написом Toyota (в исходнике вона з сріблястою планкою і значком Тойоти), такого ж кольору розширниками колісних арок і бамперами, затемненими 16-дюймовими легкосплавними дисками і панелями фар. Ходові вогні і противотуманки замінені з звичайних на світлодіодні. Історія моделі почалася з прототипу Toyota «Jeep» BJ 1951 року народження, заснованого на Вілліса і замовленого американським урядом у Тойоти. У липні 1951 року випробувач Тойоти Ічіро Тайра дістався на прототипі BJ до шостої станції на горі Фудзі. Позашляховик став першим автомобілем, що взяли цю висоту. Перші два роки Тойоти BJ збирали дрібними партіями, а з 1953-го - багатосерійне.
Серія 70 прикрасилась Тойотою Land Cruiser 70th Anniversary фото №4
Назва Land Cruiser народилося лише в 1954 році, його придумав технічний директор Хандзо Умехара. Так з`явився автомобіль, розвиток якого прийшло до моделі Land Cruiser 300, представленої в нинішньому червні. Нова висота для Ленд Крузер - це десять мільйонів екземплярів, проданих за минулі десятиліття. Ну а продажу Ленд Крузер 70th Anniversary стартують у вересні. Пікап з одинарною кабіною оцінений в 80 050 австралійських доларів, з подвійною кабіною - 82 600, а універсал - в 78 500.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.