Для пікапа Lordstown Endurance знайдена сервісна мережа | BOSS AUTO
укр||

Для пікапа Lordstown Endurance знайдена сервісна мережа

Для пікапа Lordstown Endurance знайдена сервісна мережа фото №1
Американський стартап Lordstown Motors вдало знайшов, де власники його електричного пікапа Endurance зможуть обслуговувати і ремонтувати свої автомобілі. Адже мережі дилерів для цієї інноваційної моделі ще не створено. Але вчора Lordstown уклала угоду про співпрацю з компанією Camping World, відомої з продажу кемперів всіх мастей, а також всього можливого устаткування для них. У Camping World - понад 170 сервісних центрів в США. Їх працівники пройдуть навчання і зможуть виконувати всі роботи з моделлю Endurance.
Для пікапа Lordstown Endurance знайдена сервісна мережа фото №2
Для Camping World кооперація з Лордстауні не тільки розширює бізнес. Camping World має намір скористатися технологіями Lordstown Motors і її електричної платформою, щоб створити повністю електричні будинку на колесах (eRV), а також електрифіковані причепи-кемпери, здатні до довгої автономної роботи без бортових генераторів на базі ДВС (за рахунок великих батарей). Перші прототипи eRV можуть з`явитися вже влітку +2021-го, а на ринок потрапити у 2022-му. Фірма обіцяє зробити їх «доступними».
Для пікапа Lordstown Endurance знайдена сервісна мережа фото №3
Ну а сам електричний пікап Lordstown Endurance потроху рухається до серії. Зібрані попередні замовлення на 50 000 машин, побудовані тестові зразки Alpha 0, а після них поліпшені Alpha 2. На початку 2021 року на випробування вийдуть прототипи Beta. Одночасно збільшується штат співробітників і йде налагодження ланцюжків поставок компонентів (число підрядників досягло 150). Розпочато будівництво сервісного центру в Ірвайні (Каліфорнія), власного заводу з виробництва акумуляторних батарей і ступичні електродвигунів в штаб-квартирі Lordstown Motors в Огайо. Старт серійного випуску моделі намічений на осінь 2021 року.