Hyundai показав нову платформу | BOSS AUTO
укр||

Hyundai показав нову платформу

Hyundai показав нову платформу фото №1
Корпорація Hyundai показали платформу E-GMP для електромобілів. Першими моделями, які побудують на даній архітектурі, стануть KIA CV і Hyundai Ioniq 5. Такою інформацією у вівторок, 3 листопада, поділився Thekoreancarblog. Так як E-GMP базується на модульному принципі, на цій «візку» вийде розроблятися моделі різних класів. Це не нововведення, як і те, що блок тягових батарей знаходиться в підлозі: багато актуальних машини на електротязі мають аналогічну проекцію шасі.
Hyundai показав нову платформу фото №2
У свою чергу, переваги перед авто, що мають іншу компоновку, коли акумулятори знаходяться під кріслами ззаду або в багажнику, очевидні - пасажири мають у своєму розпорядженні великим вільним простором.
Крім того, життєвий простір в салоні електромобіля більше, ніж у автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, в силу того, що силовий агрегат досить компактний. Як приклад можна привести Ioniq 5, який повинен дебютувати на початку майбутнього року: за габаритами модель повторює Santa Fe, проте салон буде таким же просторим, як у Palisade. Варто сказати, що Ioniq 5 отримає довжину в 4635 мм, ширину в 1890 мм. За твердженнями виробника, одну з варіацій моделі укомплектують акумулятором на 72 кВт / год.
Hyundai показав нову платформу фото №3
До того ж зовсім недавно зазначалося, що серед моделей південнокорейського автовиробника Hyundai з`явиться суперник Toyota Land Cruiser 300. Слід підкреслити, що такий автомобіль корейського бренду цілком може стати глобальною моделлю.