Новий Mercedes-Benz S-Class Guard вийшов захищеності предка | BOSS AUTO
укр||

Новий Mercedes-Benz S-Class Guard вийшов захищеності предка

Новий Mercedes-Benz S-Class Guard вийшов захищеності предка фото №1
У сімействі «сьомого» S-класу з`явився броньований варіант - Mercedes-Benz S 680 Guard 4Matic. Індекс 680 тут не випадково збігається з індексом новітнього Майбаха, оскільки «броньовик» використовує той же бітурбомотор V12 6.0. Тільки крутний момент версії Guard знижений з 900 до 830 Н • м, хоча потужність залишена на рівні 612 «конячок». І це на 82 к.с. більше, ніж у модифікації Guard минулого покоління.
Новий Mercedes-Benz S-Class Guard вийшов захищеності предка фото №2
Під зрослу до 4,2 т масу перекалібрувати рульове управління і дев`ятиступеневою «автомат». І все одно максималку довелося знизити до 190 км / год (обмежені електронікою). У салоні на чотири або п`ять місць з`явився кисневий балон, а привід вікон став гідравлічним і може працювати навіть при виході електрообладнання з ладу. Шини Michelin PAX дозволяють проїхати до 30 км з пробоїнами. Ціна - 547 400 євро. За інформацією ЗМІ, в цьому поколінні S-класу длиннобазная «Еска» буде єдиним панцерником. Стало бути, під великим питанням захищений Maybach і, на жаль, не буде броньованого Пульмана.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.