Седан Kia K8 запропонував широкий вибір модифікацій | BOSS AUTO
укр||

Седан Kia K8 запропонував широкий вибір модифікацій

Седан Kia K8 запропонував широкий вибір модифікацій фото №1
Седан Kia K7 непогано продавався в Південній Кореї, але в США (там він - Cadenza) хітом не став. Більше шансів на успіх у його наступника - Kia K8. Автомобіль став більший (початковий розмір становив 4995 до 5015 мм), вишуканіше зовні і значно багатшими всередині. Перед очима водія під загальним склом встановлено два дисплеї (по 12,3 дюйма кожен) - приладової панелі і мультимедійної системи. Інформацію на лобове скло тепер виводить проекційний екран на 12 дюймів, який став удвічі більше. Особлива ж гордість корейців - передні крісла Ergo Motion Seat з сімома пневмокамері для просунутої регулювання. Для всіх сидінь доступні підігрів і вентиляція.
Седан Kia K8 запропонував широкий вибір модифікацій фото №2
Четирехдверка бізнес-класу, як і раніше, побудована на платформі передньопривідною зі стійками McPherson спереду і багаторичажка ззаду. Однак в кузові застосовується більше високоміцних сталей, а завдяки новим матеріалам покращилися вібро і шумоізоляція. А ще K8, на відміну від попередника, опціонально буде оснащуватися повнопривідною трансмісією - з муфтою на задній осі. Правда, такий варіант поєднується тільки з найпотужнішим мотором в гамі - бензиновим атмосферником V6 3.5 GDI (300 к.с., 359 Н • м). Цей же агрегат може бути і в пропановому виконанні LPI на 240 сил і 314 ньютон-метрів.
Седан Kia K8 запропонував широкий вибір модифікацій фото №3
Крім того, для Kia K8 заявлений чотирициліндровий двигун 2.5 GDI Smartstream, що розвиває 198 к.с. і 248 Н • м. А трохи пізніше вийде початкова версія з турбомотором 1.6 T-GDI. І якщо про коробку передач для наддувной «четвірки» поки нічого не відомо, то моторам 2.5, V6 3.5 і V6 3.5 LPI загону восьмиступінчастою "автомат" розробки концерну Hyundai-KIA. В наступному місяці новинка надійде в продаж у Південній Кореї і на інших великих ринках. На батьківщині за K8 2.5 GDI просять від 32,79 млн вон, а за виконання з мотором 3.5 - 36,86 млн вон.