Концерн JLR задумав незвичайні тести сплавів і композиційних матеріалів | BOSS AUTO
укр||

Концерн JLR задумав незвичайні тести сплавів і композиційних матеріалів

Концерн JLR задумав незвичайні тести сплавів і композиційних матеріалів фото №1
В автоіндустрії цілком звичні випробування конструкцій і матеріалів в корозійних камерах (для прискорення процесу), як і перевірка їх в реальних умовах перед впровадженням. Але в останньому випадку за короткий термін складно отримати достатньо даних для аналізу. Тому концерн Jaguar Land Rover (JLR) підключився до незвичайного дослідження, проведеного німецьким консорціумом Gesamtverband der Aluminiumindustrie (GDA, асоціація алюмінієвої промисловості). Щоб оцінити довговічність перспективних матеріалів, тут вирішили відправити їх зразки на природу всередині спеціальних датчиків, запозичених у аерокосмічній промисловості.
Концерн JLR задумав незвичайні тести сплавів і композиційних матеріалів фото №2
Проект триватиме два роки і стане частиною загальних зусиль JLR, спрямованих на розробку нових матеріалів для машин, одночасно і стійких, і легких, і стійких до корозії, і в той же час забезпечують високу якість обробки. Вивчення реакції зразків на реальні важкі умови експлуатації допоможе краще розуміти і оцінювати результати прискорених стендових тестів на корозію. До слова, в рамках подібних проектів JLR також розробляє друковану електроніку і нові види вторинного пластика. У свою чергу, дослідження за матеріалами укладаються в більшу стратегію Destination Zero (нуль викидів, нуль аварій, нуль пробок), до якої належать і такі напрямки, як безпілотники, бортова електроніка і різні системи безпеки.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.