Everrati Superformance GT40 перетворив легенду в електрокар | BOSS AUTO
укр||

Everrati Superformance GT40 перетворив легенду в електрокар

Everrati Superformance GT40 перетворив легенду в електрокар фото №1
Електрифікація класики набирає хід. Ми вже бачили батарейні рестомоди першого Мустанга і Ягуара E-type, Mini і Блейзера. І це далеко не повний перелік. На черзі - класика «24-годин Ле-Мана», оригінальний Ford GT40 в електричному амплуа. Це плід кооперації британської фірми Everrati і американського ательє Superformance.
Everrati Superformance GT40 перетворив легенду в електрокар фото №2
Superformance випускає репліки ряду історичних машин за ліцензією правовласників (як ходові шасі під установку ДВС), в тому числі той самий GT40 родом з 1960-х. Саме модель від Superformance взяла за основу для подальшої перекроювання молода фірма Everrati (створена в 2019-м). Один із засновників і генеральний директор Everrati Джастін Ланні сказав: «Ленс Стендер (директор Superformance) і його команда - самі відповідні хлопці, коли справа доходить до дозволених продовжень деяких з найбільш легендарних автомобілів в історії. Об`єднання їх шасі з нашими передовими силовими агрегатами електромобілів і точної інженерією підвищить продуктивність, зберігши при цьому сутність і душу оригіналу ».
Everrati Superformance GT40 перетворив легенду в електрокар фото №3
Компанія Everrati поки не призначила ціну на нове своє творіння і не розкрила повних характеристик. Однак уже оголошено, що 811-сильний електромотор дозволить такий двухдверка набирати 60 миль / год (97 км / ч) з місця швидше, ніж за чотири секунди. Запас ходу на одній зарядці складе більше 200 км. Більше подробиць партнери по проекту пообіцяли розкрити в найближчі місяці.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.