Фірма Fisker відкрила дизайн наступного електрокара | BOSS AUTO
укр||

Фірма Fisker відкрила дизайн наступного електрокара

Фірма Fisker відкрила дизайн наступного електрокара фото №1
Глава компанії Fisker Хенрік Фіскер анонсував в твіттері створення наступної моделі. Ми знаємо, що Fisker збирається до 2025 року продавати чотири електрокара (кросовер, купе-кросовер, седан і пікап). Бос не уточнив, про яку з них тепер каже - натякає на радикальну перекроювання «довгобуду» EMotion або на зовсім нову машину.
Фірма Fisker відкрила дизайн наступного електрокара фото №2
Фіскер чомусь сповнений оптимізму щодо термінів, хоча варто згадати: його нова компанія була створена в 2016 році, після того як попередня спливла до китайців (нині це марка Karma). З тих пір ми бачили лише прототипи і концепти. Але в цьому році американська фірма активізувалася, заручившись підтримкою Магна, почавши переговори з Фольксвагеном і анонсувавши нову штаб-квартиру поблизу Лос-Анджелеса.
Фірма Fisker відкрила дизайн наступного електрокара фото №3
Ще Fisker планує експансію в Європу. Три дні тому компанія підписала угоду про співпрацю з британськими фірмами Cox Automotive U.K. і Rivus Fleet Solutions, які c 2023-го візьмуть на себе в Туманному Альбіоні продаж Фіскером, їх обслуговування, оцінку, трейд-ін, обмін, ремонт та управління парками. Але перш, у 2022-му, Fisker відкриє свій центр у Лондоні.