Nissan Titan стане електрокаром за допомогою компанії Hercules | BOSS AUTO
укр||

Nissan Titan стане електрокаром за допомогою компанії Hercules

Nissan Titan стане електрокаром за допомогою компанії Hercules фото №1
Інтерес до електричних пікапів у публіки зростає, особливо в США. Досить подивитися на що з`явилися або анонсовані моделі, від Кібертрака до F-150 EV і від Рівіана до Хаммера (і це далеко не все). Ось і у Ніссана може з`явитися свій - на базі пікапа Titan. Згідно агентству Bloomberg, Nissan розглядає можливість покупки електричної силової установки у дворічного стартапу Hercules Electric Vehicles з Детройта, а також поставки йому деталей автомобіля «в рамках перспективного стратегічного партнерства».
Агентство передає, що угоди між Hercules Electric Vehicles і Ніссаном ще немає, лише йдуть переговори. Тим часом детройтськая компанія вже оптимістично пропонує розміщувати замовлення на пікап Hercules Alpha, який представляє собою Titan з електроприводом і зміненої зовнішністю.
Nissan Titan стане електрокаром за допомогою компанії Hercules фото №2
Якщо кооперація відбудеться, то, мабуть, стартап буде випускати таку модель під своїм беджіки, а Nissan - під своїм (вже з виглядом як у Титана), з аналогічною начинкою. Анонс на сайті стартапу говорить, що Hercules Alpha буде оснащений чотирма моторами з сумарною віддачею в 1014 «конячок». До 60 миль / год (97 км / год) він повинен розганятися за чотири секунди, максималка Cоставить 193 км / год, запас ходу на одній зарядці - 483 км, вантажопідйомність - 1134 кг, максимальна маса причепа - 5670 кг. Обіцяні векторизация тяги і танковий розворот на місці за рахунок різноспрямованого обертання двигунів справа і зліва.