Двомісна Toyota Yaris GRMN з'явиться в 2022 році | BOSS AUTO
укр||

Двомісна Toyota Yaris GRMN з'явиться в 2022 році

Двомісна Toyota Yaris GRMN з'явиться в 2022 році фото №1
Хот-хетч Toyota GR Yaris, представлений лише рік тому, встиг обзавестися кількома варіантами на кшталт полегшеної RC, «заготовки для гонок», або Morizo ​​Selection з тюнінгом за передплатою. А в наступному році з`явиться більше екстремальна модифікація GRMN (Gazoo Racing Meister of the Nurburgring), вершина оспортівленних версій Тойот. Тестовий прототип Фотошпигуни помітили недавно на Нюрбургринзі.
Двомісна Toyota Yaris GRMN з'явиться в 2022 році фото №2
Вихідний GR Yaris RZ варто в Японії 3 960 000 ієн і має в своєму розпорядженні турботройкой 1.6 (272 к.с., 370 Н • м), поєднаної з шестиступінчастою "механікою" і повним приводом. У версії GRMN можуть бути інші настройки. Втім, навіть з 272 силами такий Yaris GRMN виявиться швидше попередника (третє покоління Яріс, варіація 2017 року), покладався на «четвірку» 1.8 з приводним компресором (212 к.с., 250 Н • м). Не забувайте, що мова йде про хетчбек довжиною всього 3995мм. За неофіційними даними, Yaris GRMN легше, ніж GR Yaris RZ, так як частина кузовних деталей замінена на вуглепластикові. А ще GRMN позбавлений другого ряду сидінь (вихідний GR Yaris RZ - чотиримісний).

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.