Chevrolet Silverado EV обзаведеться повнокерованим шасі | BOSS AUTO
укр||

Chevrolet Silverado EV обзаведеться повнокерованим шасі

Chevrolet Silverado EV обзаведеться повнокерованим шасі фото №1
Повністю електрична версія моделі Chevrolet Silverado отримає повнокероване шасі, подібно родичу, пікапу GMC Hummer EV. Система Four-Wheel Steer з`явиться як історичне продовження пристрою Quadrasteer на пікапах GM 2002-2005 років. Повнокероване шасі на Silverado, як і Quadrasteer, буде пропонуватися за доплату для деяких комплектацій.
Chevrolet Silverado EV обзаведеться повнокерованим шасі фото №2
Неясно, чи отримає Silverado слідом за Хаммером режим CrabWalk (діагональний рух). Поки мова йде тільки про звичайні для повнокерованих шасі функціях: повороті передніх і задніх коліс в різні боки для скорочення діаметра розвороту при малій швидкості і поворот їх в одну сторону (але на різний кут) для підвищення стабільності і керованості на високих швидкостях.
Chevrolet Silverado EV обзаведеться повнокерованим шасі фото №3
Зате вже відомо, що електричний Silverado використовує компоненти платформи Ultium і буде випускатися на заводі Factory Zero в Мічигані. Запас ходу на зарядці складе більше 640 км. Електрична версія з`явиться і у спорідненої моделі GMC Sierra. Це частина плану з розширення числа електрокарів GM і один з кроків, які допоможуть концерну увійти в число лідерів з продажу «електричок» в США.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.