Audi R8 LMS GT3 Evo II приверне клієнтів широтою налаштувань | BOSS AUTO
укр||

Audi R8 LMS GT3 Evo II приверне клієнтів широтою налаштувань

Audi R8 LMS GT3 Evo II приверне клієнтів широтою налаштувань фото №1
Гоночний Audi R8 LMS GT3 Evo II в повній відповідності з назвою став другий еволюцією автомобіля, що з`явився в 2015 році як R8 LMS і переробленого перший раз в 2018-м. З багажем у вигляді 83 чемпіонських титулів для водіїв і 106 перемог (в тому числі восьми в 12-годинних і тринадцяти в 24-годинних перегонах) апарат категорії GT3 отримав зміни в аеродинаміці, двигуні, підвісці і антипробуксовочною системі, а штатний кондиціонер поліпшив умови для гонщика, допомагаючи концентруватися на трасі.
Audi R8 LMS GT3 Evo II приверне клієнтів широтою налаштувань фото №2
Атмосферник V10 5.2 розвиває колишні максимальні потужність і момент (585 к.с., понад 550 Н • м). Але довжина тракту у впускний системи збільшена на 30 мм, за рахунок чого був піднятий крутний момент в зоні низьких і середніх оборотів. Це поліпшило прискорення з низьких швидкостей. Система контролю тяги отримала незалежне регулювання рівня втручання на апексі і виході з повороту (налаштуванням завідують два нових перемикача на кермі). Амортизатори з двома регулюваннями тепер замінені на амортизатори з чотирма регулюваннями, що розширило можливості по тонкій настройці шасі.
Audi R8 LMS GT3 Evo II приверне клієнтів широтою налаштувань фото №3
Потенційні замовники зможуть подивитися на Audi R8 LMS GT3 Evo II в паддоку під час гонки «24 години Спа» в кінці липня. У нинішньому ж році купе буде брати участь в декількох гонках заради фінальної стадії тестів. Взагалі ж, машина готується до сезону 2022 року. На жаль, перероблена «ерка» виявилася дорожчою дореформеної: ціна виросла з 398 000 євро до 429 000 євро. Втім, R8 LMS GT3 - модель популярна, і навряд чи тут щось зміниться. Попередні її версії (2015 і 2018 років) команди купили в кількості 138 штук. Audi Sport нагадує, що клієнти можуть як придбати готове купе, так і замовити конверсію свого R8 LMS GT3 в R8 LMS GT3 Evo II.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.