Abarth 695 Esseesse спробує спокусити колекціонерів | BOSS AUTO
укр||

Abarth 695 Esseesse спробує спокусити колекціонерів

Abarth 695 Esseesse спробує спокусити колекціонерів фото №1
Хетчбек Abarth 595 Esseesse вважається топової комплектацією, тоді як Abarth 695 Esseesse названий новим «колекційним виданням» (Collector`s Edition), що нагадує про однойменної моделі зразка 1964 року. Для більшої важливості тираж обмежений 1390 одиницями (695 × 2). Ціни і дата продажів не оприлюднені. Забігаючи вперед, відзначимо, що Esseesse мало чим відрізняється від варіанту 70 ° Anniversario (2019). Італійці просувають спецверсію як «найшвидшу в лінійці». Мовляв, новий алюмінієвий капот легше на 25% і в поєднанні з титанової випускною системою Akrapovic знижує масу пятідверки на 10 кг. У свою чергу, регульований задній спойлер нарощує притискну силу до 42 кг. В результаті чверть милі (402 м) підкоряється на одну десяту швидше (15,1 с).
Abarth 695 Esseesse спробує спокусити колекціонерів фото №2
Виробник заявляє, що Abarth 695 Esseesse - «ідеальний синтез ексклюзивності і спортивності», який служить «точкою входу в суперексклюзивних світ» високого стилю і «екстраординарних емоцій». Версія 70 ° Anniversario зараз «починається» з 35 200 євро, значить, тираж в 1949 екземплярів за два роки не розпродано. «Колекційне» і «найшвидше» видання запросить ще більше.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.