На заході Ford Auto Nights дебютували чотири концепту | BOSS AUTO
укр||

На заході Ford Auto Nights дебютували чотири концепту

На заході Ford Auto Nights дебютували чотири концепту фото №1
Цього року шоу SEMA скасували, але для фордовцев це не привід відмовитися від активності. Вони організували захід Ford Auto Nights з концепт-карами і крутими професіоналами в області автоспорту, активного відпочинку та подорожей в якості ведучих. Один з чотирьох експонатів - Ford F-150, створений за участю фірми BDS Suspension. Її фахівці займаються підготовкою автомобілів до позашляховим вилазкам. Ось і піддослідний пікап отримав ліфтованную підвіску і розширений захист днища. А ще в вантажному відсіку розмістили комплекс Pro Power Onboard для живлення зовнішнього обладнання. Він може автономно працювати тиждень: в будні - з роботи, а у вихідні - на вечірках.
На заході Ford Auto Nights дебютували чотири концепту фото №2
Ще один пікап-дебютант - Ranger XLT Tremor SuperCrew. При його створенні Ford обійшовся своїми силами: американці використовували автомобіль в якості манекена, який обважили деталями з фірмових каталогів Ford Accessories і Ford Performance Parts. На четирехдверка встановили шноркель, додаткові світлодіодні фари біля стійок лобового скла, а також металеву конструкцію у вантажний відсік, на яку кріпляться позашляхові снасті, велосипеди та каяки.
На заході Ford Auto Nights дебютували чотири концепту фото №3
Решта два концепти відносяться до одного сімейства. Більший інтерес викликає дводверна Bronco Badlands Sasquatch, покликаний показати різнобічність моделі. У разі їзди по суворому бездоріжжю можна буде легко поміняти стандартні передні і задні крила на аналоги з ударопрочних матеріалів. Також можна буде замінити двері на спеціальні вставки. Менш ефектним вийшов Bronco Sport від ательє MAD Industries, яке зробило з кросовера позашляховик з оригінальними колесами, експедиційним багажником на даху і житловим модулем на окремому візку.