Chevrolet Bolt розкрився під час рекламної зйомки | BOSS AUTO
укр||

Chevrolet Bolt розкрився під час рекламної зйомки

Chevrolet Bolt розкрився під час рекламної зйомки фото №1
Електричний хетчбек Chevrolet Bolt, що стоїть на конвеєрі з осені 2016 року, в найближчі місяці має серйозно оновитися. І завдяки щасливому ютьюберу, поймавшему на бортову камеру рестайлінговий Bolt на дорозі в Північній Кароліні, ми можемо оцінити, наскільки змінилося оформлення передньої частини. Цікаво, що GM попросив блогера прибрати ролик, але скріншоти вже розійшлися по Мережі.
Chevrolet Bolt розкрився під час рекламної зйомки фото №2
Інтер`єр буде оновлено і у хетчбека. Головний інженер Болта Джессі Ортега ще навесні анонсував таке коригування. Судячи з усього, Болту EV дістанеться нова передня панель і великий дисплей, як у побратима EUV. Крім того, обидві машини отримають режим їзди «в одну педаль», що активується кнопкою. У нинішньому Болті замість нього є режим Low, що включає рекуперацію при відпуску педалі акселератора, яку можна підсилити, натиснувши подрулевой пелюстка. Нагадаємо, що оновлений Bolt EV і його більш практичний побратим Bolt EUV надійдуть у виробництво влітку 2021 року.
Chevrolet Bolt розкрився під час рекламної зйомки фото №3
Сподіваємося, до цього моменту компанія виправить прикрий дефект, що змусила Chevrolet буквально днями оголосити в США відгук всіх Болтів 2017 і 2018 модельного року (з першою версією акумулятора на 60 кВт • ч). Справа в тому, що при зарядці батареї до 100% існує ризик її загоряння. Таких випадків було вже п`ять. Батарея, до речі, з літій-іонними елементами від LG Chem, поставленими з Південної Кореї. Тимчасове рішення - оновлення ПЗ, що обмежує заряд до 90%. Але американці на початку 2021 року внесуть якась постійна виправлення в софт, яке запобігатиме пожежі та при стовідсотковому рівні зарядки. Втім, машин 2020 і 2021 модельних років (66 кВт • ч) дефект не стосується, там застосовані змінені осередки.