Серія Citroen C3 You! запропонувала привабливий цінник | BOSS AUTO
укр||

Серія Citroen C3 You! запропонувала привабливий цінник

Серія Citroen C3 You! запропонувала привабливий цінник фото №1
В Європі Citroen C3 третього покоління трохи поступається по продажам (149 284 штуки в 2020 році) лідерам сегменту (Ford Fiesta - 156 067, Volkswagen Polo - 169 467 на Toyota Yaris - 179 867). І все ж модель можна назвати однією з найпопулярніших. А додатково підігріти інтерес до неї компанія намагається перевіреним методом, випускаючи спеціальні серії. Цього разу це C3 You !, покликаний «яскравіше відображати індивідуальність власника».
Серія Citroen C3 You! запропонувала привабливий цінник фото №2
У базове оснащення C3 You! входять аудіосистема з MP3 і Bluetooth, кондиціонер, помічник при рушанні в гору, підігрів дзеркал, круїз-контроль і обмежувач швидкості, попередження про виїзд з смуги. Вибору мотора і трансмісії немає. Хетчбек C3 You! створений на основі молодшої модифікації PureTech 83 S
Серія Citroen C3 You! запропонувала привабливий цінник фото №3
Фактично це приваблива пропозиція, оскільки C3 You! на 2310 євро дешевше C3 Feel. Правда, You! позбавлений цілого ряду елементів оснащення (серед них розпізнавання знаків обмеження швидкості, стеження за втомою водія, ESP, диван, розділений в пропорції 2/3 на 1/3). Дилери у Франції вже приймають замовлення, а в автосалонах Спецсерія You! з`явиться у вересні.

Доставляємо авто із США, Канади, Європи та Кореї на замовлення.
Автомобілі із Америки у Київ, Львів, Івано-Франківськ, Дніпро, Харків, Одеса, Мукачево, Чернівці, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Рівне, Житомир, Вінниця, Кропивницький, Запоріжжя, Полтава, Чернігів, Миколаїв, Херсон, Суми, Кропивницький, Ужгород, Кривий Ріг, а також купити авто з США в будь якому місті України.